+316-40945418

Nijverheidsweg 12 | 2215 MH Voorhout

Ma - Vr 09:00 - 17:00

Docenten

Sophie Daniels

Ik ben geboren in Zuid-Afrika en in een vorig leven werkte ik als interieurstyliste. Toen ik in Australië woonde heb ik me om laten scholen tot aromatherapeut en massagetherapeut. Door mijn voortdurende passie om meer balans en welzijn in mijn eigen leven en dat van anderen te brengen, kwam ik uit bij de Gyrotonic-methode. Sinds 2008 geef ik les in deze prachtige oefen- en bewegingsvorm.

Ook in Nederland geef ik al vele jaren en met nog evenveel enthousiasme les in mijn eigen studio, Kinesis Holland. Het verveelt me nooit om met zoveel verschillende mensen te mogen werken. Ik blijf het geweldig vinden hoe deze unieke, zo verschillende en toch complementaire methodes van lichaamsbeweging de eigen genezingsmechanismen van het lichaam stimuleren en ondersteunen. Na een les zit je vol energie, ben je mobieler en ervaar je een gevoel van innerlijke kracht.

Ik begeleid je graag op je persoonlijke reis naar gezondheid.

Opleidingen: Aromatherapy, Remedial Massage Therapy, GYROKINESIS® en GYROTONIC®

Tessa Wouters

Al vanaf jonge leeftijd ben ik op professioneel niveau begonnen met dansen. Als professioneel moderne danser heb ik o.a bij Scapino Ballet Rotterdam gedanst en werk ik momenteel bij het Leidse danscollectief DansBlok.

Tijdens mijn opleiding kreeg ik een ernstig scheenblessure en raakte in mijn revalidatie proces in aanraking met de Gyrotonic methode. Ik heb het bewegende lichaam niet eerder beter leren begrijpen en ben sindsdien nooit meer geblesseerd geweest.

Het lichaam en beweging zijn altijd een enorme passie van mij geweest. Beweging fascineert mij en ik vind het ontzettend fijn om anderen te kunnen helpen hierin balans te vinden. Sinds 2018 geef ik dan ook met veel enthousiasme les in de Gyrokinesis methode op verschillende locaties in Leiden. Ook als Gyrotonic instructeur blijf ik geboeid door de eindeloze mogelijkheden die deze methode je biedt. Je kunt je grenzen stap voor stap verleggen en met behulp van de Pulley Tower machine mobiliteit en kracht op een unieke manier ervaren. Je zult meer ruimte in gewrichten voelen en verbinding kunnen maken met je lijf als geheel. Zo kun je lichaam je ook in het dagelijks leven ondersteunen en voorkom je opstapeling van spanning en frictie.

Ik laat je graag kennis maken met een nieuwe manier van bewust bewegen.

Gyrokinesis en Gyrotonic kwalificaties

GYROKINESIS® Apprentice

GYROKINESIS® Pre-Trainer

GYROKINESIS® Trainer

GYROKINESIS® Apprentice

GYROTONIC® Trainer

GYROTONIC® Pre-Trainer

Scholing

GYROTONIC® Level 1 Pre-Training Course

GYROKINESIS® Level 1 Pre-Training Course

GYROTONIC® Level 2, Program 1 Course

GYROTONIC® Level 2 Pre-Training Course (legacy)

GYROKINESIS® Breathing Course Experience with Juliu Horvath

GYROTONIC® Level 1 Foundation Course

GYROKINESIS® Level 1 Foundation Course

GYROTONIC® Level 1 Update Course

GYROKINESIS® Pre-Trainer Update Course

GYROKINESIS® Essentials- Part 1

GYROTONIC® Level 1 Final Certificate Course

GYROKINESIS® Level 1 Final Certificate Course

GYROKINESIS® Level 1 Update Course

GYROTONIC® Applications for Pre-Post Natal (legacy)

GYROKINESIS® wordt beoefend in groeps- of individuele lessen onder leiding van een gecertificeerd instructeur.